Ευέλικτη σχεδίαση

Στο σημερινό περιβάλλον εργασίας όπου οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας είναι συνεχείς, καλά σχεδιασμένος χώρος είναι αυτός που μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες της εργασίας που κάθε φορά απαιτείται. Η δημιουργία χώρων εργασίας που να προσαρμόζονται στο εκάστοτε project είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το σχεδιασμό. Έξυπνες λύσεις και επιλογές στα έπιπλα γραφείου θα κάνουν το γραφείο σας να προσαρμόζεται μαζί με τις ανάγκες της δουλειάς σας.

Μέρος των ευέλικτων λύσεων είναι τα συστήματα εργασίας και τα καθίσματα που μπορούν να συνδυαστούν ή να σταθούν αυτόνομα στο χώρο ανάλογα με την περίσταση.

Παραδείγματα: TSR Eidos EvoHook

 

Σχεδίαση για υψηλότερη παραγωγικότητα

Τα έπιπλα γραφείου υψηλής αισθητικής και σχεδίασης, ανεβάζουν την ψυχολογία  και επαναφέρουν τον ενθουσιασμό για την εργασία. Η ανάγκη για δημιουργία χώρων εργασίας που να μην είναι βαρετοί αλλά και που να καλύπτουν όλα τα πρότυπα υγείας και εργονομίας , είναι πλέον ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που λαμβάνεται υπόψη από αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στο σχεδιασμό.

Πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν έπιπλα γραφείου σε νέα υλικά και χρωματισμούς ώστε ο εργασιακός τους χώρος να είναι ευχάριστος και υγιεινός  για  να αυξήσουν την παραγωγικότητα της ομάδας τους, αλλά και να αντανακλούν παράλληλα  το κύρος και την επιθυμητή τους εικόνα.

Παραδείγματα: TSR Opera

Γραφείο Opera Τσίρος

 

 

Η τεχνολογία των καρεκλών γραφείου.

Οι πολλές και απαιτητικές ώρες εργασίας στο γραφείο, για να είναι αποδοτικές θα πρέπει η ομάδα να είναι ξεκούραστη. Οι τεχνολογία των καθισμάτων και των καρεκλών γραφείου έχει αναπτυχθεί τελευταία ώστε να ξεκουράζει το χρήστη με το να του προσφέρει την απαραίτητη για αυτόν στήριξη του σώματος και της σωστής του θέσης.

Μηχανισμοί όπως Synchron, relax ή lumbar support, αλλά και νέα, ανθεκτικότερα και πιο υγιεινά υλικά επένδυσης και κατασκευής  είναι πλέον απαραίτητα στοιχεία στη σχεδίαση των μοντέρνων και σύγχρονων καθισμάτων και καρεκλών γραφείου, ώστε η ομάδα να παραμένει δημιουργική και παραγωγική

Παραδείγματα: TSR Rec , TSR Smart