Η Ιστορία μας

Η εταιρεία έπιπλo γραφείου Tσίρος, είναι η παλαιότερη εταιρία στον κλάδο του επίπλου γραφείου στην Ελλάδα – κλείνοντας αισίως τα 69 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της .

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1952 από τον Θεόδωρο Τσίρο και ξεκίνησε με την  παραγωγή μεταλλικών επίπλων γραφείου στην περιοχή του Χολαργού και συγκεκριμένα στη Μεσογείων 166 (1η στάση Χολαργού) σε ιδιόκτητο οίκημα.
Η παραγωγή περιελάμβανε μεταλλικά γραφεία, αρχειοθήκες, ερμάρια, ειδικές μεταλλικές κατασκευές,  σε πρωτοποριακή και μοντέρνα για την εποχή τους σχεδίαση.

Γρήγορα το επίπεδο σχεδίασης και ποιότητας των προϊόντων της, αλλά κυρίως η ηθική και η τιμιότητα της αναγνωρίστηκε και η εταιρία, τις δεκαετίες που ακολούθησαν, απέκτησε πολλούς, σημαντικούς και πιστούς  πελάτες.

Στις αρχές τις δεκαετίας του 2000 το οίκημα της Μεσογείου απαλλοτριώθηκε από το Αττικό Μετρό για την δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων. Έτσι το 2003 πραγματοποιήθηκε η μετεγκατάσταση της εταιρίας στην Μεσογείων και Αναστάσεως 7 στο Χολαργό και το 2016 στην σημερινή της τοποθεσία στη Λεωφόρο Μεσογείων 196 στο Χολαργό και στην Αγ. Παρασκευή.

Η έπιπλο γραφείου Τσίρος παραμένει μία οικογενειακή επιχείρηση (3ης γενιάς),  που προσφέρει Ελληνικά και Ιταλικά έπιπλα γραφείου και συστήματα εργασίας

Εδώ και 69 χρόνια πιστεύουμε στην τιμιότητα, στον παλιό καλό επαγγελματισμό και στις μακροχρόνιες προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας, κοιτώντας πάντα μπροστά: Στα επόμενα 69 χρόνια μαζί σας.

69 χρόνια έπιπλο γραφείου Τσίρος.

Άλλης εποχής επαγγελματισμός, νέας εποχής έπιπλο γραφείου

Δείτε Επίσης