Η εταιρεία έπιπλο γραφείου Τσίρος είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία παράγει, εισάγει, επισκευάζει και εμπορεύεται ελληνικά και ιταλικά έπιπλα γραφείου από το 1952.​
Προσφέρουμε έπιπλα και συστήματα εργασίας και σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες προτάσεις διαχείρισης και καλύτερης εκμετάλλευσης των χώρων εργασίας σας.
Συνεχίζουμε εδώ και 65 χρόνια να πιστεύουμε στην τιμιότητα και στις ανθρώπινες σχέσεις και να δημιουργούμε μακροχρόνιες, προσωπικές σχέσεις με όλους μας τους πελάτες – οι οποίοι είναι τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής αγοράς – προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας με όσο το δυνατό μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Βασίζουμε τις προτάσεις μας στην εταιρική σας στρατηγική και φιλοσοφία και δημιουργούμε χώρους εργασίας κάθε κλίμακας, που εμπνέουν, προσφέρουν μεγαλύτερη πρακτικότητα και εργονομία, ενθαρρύνουν την επικοινωνία μεταξύ των μελών της ομάδας και ενδυναμώνουν την εικόνα της εταιρείας σας.

Στην έπιπλο γραφείου Τσίρος, κάνουμε περισσότερα από το να εμπορευόμαστε απλώς έπιπλα γραφείου. Κάνουμε το χώρο εργασίας σας ένα καλύτερο περιβάλλον για εσάς και τους ανθρώπους σας.

65 χρόνια έπιπλο γραφείου Τσίρος.
Άλλης εποχής επαγγελματισμός, νέας εποχής έπιπλο γραφείου.

Δείτε Επίσης